torsdag 23 mars 2023

Inför vecka 13

 Hej!

Vilken underbar friluftsdag vi fick i måndags, med lysande sol och härlig temperatur för att vara utomhus en hel dag. Nästa vecka består återigen av nationella prov, men denna gång i engelska. Det är totalt 2 provdagar som innehåller 3 prov sammanlagt. Anna är borta tisdag-torsdag på utbildning. Julia gör sin sista vecka innan föräldraledigheten.

Såhär ser kommande vecka ut:

Måndag 27/3      

Tisdag  28/3

Onsdag 29/3

Torsdag 30/3

Fredag 31/3





14.10-15.00 Läxhjälp


NP Engelska

Bokbuss


Idrott





14.30-15.15 Extra matte


NP Engelska


Idrott


14.30-15.15 Skolkör / Extra engelska



Idrott



I slutet på april, vecka 17, är det nationella prov i matematik. Vi vill uppmana alla som ska göra dessa prov att repetera på till exempel bingel.se, där det finns uppgifter att arbeta med för att repetera olika områden i matematiken. Vi kommer att ägna veckan efter påsklovet till att repetera på skolan. Det är bra att repetera alla områden då vi inte vet i förväg vad som kommer.

Eleverna ska ha fysikprov innan påsklovet, det vill säga vecka 14. 6A har måndag 3/4 och 6B har onsdag 5/4. 

På tisdag 28/3 kommer bokbussen. Eftersom vi har nationella prov då kommer eleverna inte ha möjlighet att gå och låna nya böcker. Har man däremot någon bok att lämna tillbaka kan man gå och göra det på rasten. 

Vi kommer idag att skicka ut en lapp om sista skoldagen innan påsklovet (skärtorsdagen) där ni ska fylla hur eleven tar sig hem och om de ska äta lunch eller inte. Eleverna har komptid att ta ut från när vi var på UF-mässan så därför får de sluta tidigare den dagen. Vi önskar att ni skickar tillbaka lappen så fort som möjligt till skolan.

Mvh Anna, Julia och Tove


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar