torsdag 16 mars 2023

Inför vecka 12

Hej på er!

I veckan har eleverna kämpat på jättebra med nationella proven i svenska, roligt att se hur väl eleverna tagit sig an proven! Dessa rättas centralt på stadshuset nästa vecka och efter det får vi veta resultatet. 

Såhär ser kommande vecka ut:

Måndag 20/3      

Tisdag  21/3

Onsdag 22/3

Torsdag 23/3

Fredag 24/3



Friluftsdag pagla/klinten


14.10-15.00 Läxhjälp





Idrott



Musik-sånguppgift


14.30-15.15 Extra matte


Spanskaprov


Idrott


14.30-15.15 Skolkör / Extra engelska



Idrott



Friluftsdag Pagla/Klinten
Se tidigare inlägg med info om friluftsdagen. Tove och Gustav åker med till Storklinten och Julia åker med till Pagla. Viktigt att ni kommer i tid den dagen så att ni hinner med bussarna som går från skolan. Hjälm är obligatoriskt för alla som ska vara i backarna (Pagla och Klinten). Eleverna får ta med sig eget fika. Ta även med dryck till lunchen och sittunderlag. Till lunch serveras hamburgare.

Nationella prov engelska
Under vecka 13, tisdag och torsdag genomförs nationella prov i engelska. Precis som vid proven i svenska kommer ingen ledighet beviljas dessa dagar och vi önskar att ni gör allt ni kan för att undvika tandläkar-/läkarbesök dessa dagar. 

Viktiga datum
22/3 Musikuppgift - sång
23/3 Spanskaprov för de som läser spanska
5/4 Prov i musik - folkmusik från världens länder. De som har musik denna termin har fått med sig material hem att träna. Allt material finns även i teams.
25/4 och 27/4 är det nationella prov i matematik.

Trevlig helg!

/Anna, Julia & Tove

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar