torsdag 19 januari 2023

Inför vecka 4

Hej!

Nästa vecka ser ut såhär:

Måndag 23/1        

Tisdag  24/1

Onsdag 25/1

Torsdag 26/1

Fredag 27/1





14.10-15.00 Läxhjälp

Idrott





14.30-15.15 Extra matte

Idrott

Läxa språkval


14.30-15.15 Skolkör / Extra engelska

Idrott



Nästa vecka kommer Anna vara borta tisdag-torsdag. 

Vi påminner om att boka tid för utvecklingssamtal på länkarna nedan, det är få som bokat hittills: 
I svenska och engelska repeterar vi dels inför nationella proven, både med att skriva olika typer av texter, läsförståelse samt hörförståelse. Eleverna kommer att få prova göra gamla nationella prov och andra uppgifter för att repetera och utveckla sina kunskaper. 

I SO fortsätter vi med 1800-talet. Det kommer inte att vara något stort prov i slutet utan delas upp på två delmoment. Det första är vecka 5 (måndag för 6B och onsdag för 6A) där de kommer få visa sina kunskaper om det vi jobbat med fram tills dess. Det andra kommer mest troligt att vara i slutet på vecka 6 eller början på vecka 7. Vi repeterar och arbetar med innehållet på skoltid. Vill man träna ytterligare hemma är det såklart bra. Utöver detta kommer vi ha en uppgift om historiska källor som även den görs på lektionstid. 

Vi påminner om matteprovet för alla som läser Singma. Det är vecka 5. Eleverna har fått repetitionsmaterial att arbeta med på skolan men de flesta behöver även ta hem detta för att repetera begrepp och metoder inför provet.

De som har spanska har samma läxa som förra veckan.


Med vänliga hälsningar
Anna, Julia och Tove



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar