torsdag 24 november 2022

Inför vecka 48

Hej!

Måndag 28/11           

Tisdag 29/11

Onsdag 30/11

Torsdag 1/12    

Fredag 2/12






14.10-15.00 Läxhjälp








14.30-15.15 Extramatte



Språkval läxa



14.30-15.15 Skolkör / Extra engelska



På Luciadagen 13/12 ska vi julpyssla med temat återbruk och därför önskar vi att ni som har möjlighet tar med er ursköljda hela tetraförpackningar och tomma toalettrullar till skolan.

I SO börjar vi snart vara klara med området i religion och ska nu börja med historia. Eftersom det inte är så många veckor kvar innan jul och ännu färre till det är dags för bedömning och betygssättning kommer vi dela upp arbetsområdet om frihetstiden och gustavianska tiden. Vecka 49 (mest troligt torsdag) kommer det att vara ett litet prov om frihetstiden och hur det har påverkat vårt samhälle idag. Det kommer att komma mer information nästa vecka här på bloggen och i teams. 

I matematiken jobbar vi med procent och förhållande. Vi kommer att bli klara med detta innan jul och påbörja det sista kapitlet i den här matteboken. Vi vill påminna om läxhjälp och extramatte ifall du/eleven behöver lägga mer tid för att nå målen i matematik för denna termin. Den 12 december sätts betygen.

Vi kommer att lyssna på årets radiokalender i klasserna, och de avsnitt som kommer under helgen kommer vi också att lyssna ikapp under veckan. Sista avsnitten efter 21/12 får man lyssna på hemma om man vill, då vi inte kan lyssna i förväg eftersom avsnitten publiceras samma dag.

Mvh Anna, Julia och Tove


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar