onsdag 25 maj 2022

Inför vecka 22

 Hej!

Såhär ser nästa vecka ut:

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

LEDIG 



Friluftsdag brännboll eller fotboll

OBS! Meddela om barnet får gå hem klockan 13. 

14.30-15.15 Läxhjälp

17.00-19.30 Städkväll

 

 

 



 


14.30-15.15 Extra matte








14.30-15.15 Skolkör och extra engelska




På tisdag nästa vecka är det som sagt dags för både friluftsdag med fotboll/brännboll och städkväll. Både fotbollen och brännbollen är klar kl. 13.00 och eleverna får sluta då om de vill. Meddela oss om ert barn får sluta kl 13, annars får de vara kvar på skolan till 14.20. Påminner också de som inte lämnat in sluttid för skolavslutningsdagen att göra det så fort som möjligt. 

Vi har jobbat på i matematiken och gjort klart kapitel 5 om omkrets och area, men även påbörjat ett kapitel om sannolikhet och kombinatorik. Vi får se om vi hinner klart det denna termin eller om vi får fortsätta i början av nästa termin.

I tekniken har vi gjort klart ett konstruktionsarbete där eleverna fått konstruera broar, samt dokumentera sitt arbete. I NO kommer vi att jobba lite med ljud och ljus de lektioner som är kvar.

I musiken är vi färdiga med instrumentspel denna termin och under de musiklektioner som är kvar kommer vi att öva på sångerna inför skolavslutningen. Eleverna och jag, Anna, har skrivit en ny text till en riktig sommarplåga, som vi ska framföra på skolavslutningen. Vi kommer även att öva på en sång som hela skolan ska sjunga tillsammans på avslutningen. Om eleverna vill ta hem och öva finns det låttext utskrivet.

Vi har nu också gjort klart arbetet om de nationella minoriteterna, minoritetsspråk och grannspråk. Eleverna fick göra egna kahoots i grupper för att visa sina kunskaper i det här arbetsområdet i svenska och SO. Under de veckor som återstår kommer vi att jobba lite om grupper, roller och normer.  

Nu väntar några dagars ledighet och vi ses igen på tisdag nästa vecka. Trevlig helg!

/Anna, Julia och Tove

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar