torsdag 19 maj 2022

Inför vecka 21 samt info om marknad, städkväll och tider skolavslutning

Hej igen!

Nästa vecka är en kortare vecka. Eleverna går måndag till och med onsdag. Jag, Anna, är ledig nästa vecka för att sjunga med min kör.

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

 






 

14.30-15.15 Läxhjälp

 

 



14.30-15.15 Extra matte

LEDIG








LEDIG


Wake Up!

Hedens skola är med i projektet “Wake Up!” tillsammans med skolor från Portugal, Turkiet och Frankrike. Projektet syftar till att ge förståelse för hur vår livsstil påverkar vår framtid. Det handlar om att vi ska återvinna och återbruka för att värna om vår miljö samt att ha ett ekologiskt- och socialt hållbarhetstänk. Instagram och Facebook kan ni följa projektets olika aktiviteter. 
Instagram: wake_up_erasmus  

Facebook: Wake Up! 

Städkväll 31/5 kl. 17.00-19.30

Skolan anordnar en städkväll tisdagen den 31/5 kl. 17.00-19.30. Det är frivilligt för elever och föräldrar att delta och hjälpa till att få det fint på vår skolgård. Vi kommer bland annat bygga en ny gagarink och bygga ihop pallkragar för odling, men också rensa, kratta och sopa. Ta gärna med matsäck, det kommer finnas en eld om man vill grilla sin medhavda mat.

Marknad 8/6 kl. 09.30-11.30















Skolavslutning 10/6 kl. 08.10-09.30

Skolavslutningen är fredagen den 10 juni. Vi samlas i klassrummet kl. 08.10. Vi ska sedan vara vid scenen kl. 08.20 för gemensam avslutning, där årskurserna kommer att sjunga varsin sång och skolkören kommer att framträda. Efter den gemensamma avslutningen utomhus så går vi in i klassrummet igen och avslutar där. Dagen avslutas kl. 09.30. Om det är någon elev som behöver vara kvar på skolan och även vill äta skollunch behöver vi få veta detta senast 25/5. Eleverna får hem en lapp att fylla i och lämna tillbaka till skolan. 


Intensivläsning

Vi har fått in de flesta lapparna från intensivläsningen, påminner er som inte lämnat in att göra det. Mycket bra jobbat med intensivläsningen, eleverna verkar ha gjort framsteg under de fyra veckorna vilket är väldigt positivt! Beröm gärna era barn för deras insats, vi förstår att det både varit energi- och tidskrävande. 


Trevlig helg!

/Anna, Julia och Tove

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar