torsdag 9 februari 2023

Inför vecka 7

Hej!

Såhär ser nästa vecka ut:

Måndag 13/2        

Tisdag  14/2

Onsdag 15/2

Torsdag 16/2

Fredag 17/2


Test historia 6B

Extrasim för berörda


14.10-15.00 Läxhjälp

Bokbuss


Test historia 6A

Idrott







14.30-15.15 Extra matte



Läxa språkval 


Bad kl. 12-14




14.30-15.15 Skolkör / Extra engelska




Idrott



Denna vecka startar vi med utvecklingssamtal. Det finns väldigt få tider kvar, så hör av er omgående om ni vill ha en tid. Det är inte obligatoriskt, utan något som vi erbjuder till de som är intresserade.

Läxa spanska
På dator; gracias.nu, gracias 6
  • Träna på Veckodagarna
  • Räkna från 1-100
  • De nya orden i kapitlet
Utflykt 22/2
Vi saknar inlämnade lappar från flertalet angående UF-mässan 22/2. Se till att skriva under och skicka med ert barn så fort som möjligt. Vi är på jakt efter en bärbar projektorduk (med ställning). Om någon har en sådan hemma eller möjlighet att låna ut en den 22/2 skulle vi vara enormt tacksamma. Eleverna vill så gärna visa upp sina minecraft-världar på utställningen. Vi tar med en projektor från skolan men saknar alltså en projektorduk att projicera på. 

Test historia
Till veckan (mån 6B och tis 6A) kommer vi ha ett test på den andra delen av detta historieområde, 1800-talet. Om man inte gjort färdigt häftet till veckans slut är det viktigt att man tar hem det över helgen och gör klart det. Även om man är klar är det bra om man tar hem och repeterar och fördjupar i slutet på veckan eller under helgen. 

Matematik
Vi har genomfört matteprov i båda klasserna och resultaten varierar. Flera elever behöver träna mer på främst bråk, procent och förhållande. Anna har skickat med dessa elever ett repetitionshäfte med exempel och uppgifter. Dessa ska lämnas in till Anna innan sportlovet.

Trevlig helg!

/Anna, Julia & Tove



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar