onsdag 1 februari 2023

Inför vecka 6

Hej!

OBS! Inför utvecklingssamtal
Tyvärr har den sida som vi tidigare använt för att boka utvecklingssamtal blivit hackad och vi har därför blivit avrådda att använda sidan. För er som redan bokat tid så är de tiderna fortfarande bokade. För er som vill ha utvecklingssamtal men ännu inte bokat tid för det ber vi er att maila oss så hittar vi en passande tid. Om ni inte vill ha något samtal denna termin uppskattar vi om ni även kan meddela det, så att vi vet.

Nästa vecka ser ut som följande: 

Måndag 6/2        

Tisdag  7/2

Onsdag 8/2

Torsdag 9/2

Fredag 10/2


Utprövning NP läsförståelse

Engelska läxa Readtheory


14.10-15.00 Läxhjälp

Idrott







14.30-15.15 Extra matte



Läxa språkval 


Idrott




14.30-15.15 Skolkör / Extra engelska

Förhör i kemi (NO)


Idrott



Förfrågan utflykt
Vi har fått en förfrågan om att delta på UF-mässan som är den 22/2 i Luleå. Vi kommer i så fall äta tidigare lunch den dagen, åka buss från skolan efter lunch och vara åter ca. 15.30 på skolan. Vi kommer skicka hem ett papper med eleverna som vi önskar att ni fyller i och skickar tillbaka så fort som möjligt. Eftersom skoldagen blir förlängd kommer eleverna att få sluta tidigare en annan skoldag.

Ämnen
På måndag kommer vi göra en utprövning av kommande nationella prov i läsförståelse, liknande den vi gjorde för några veckor sedan fast då som en skrivuppgift. I övrigt i svenska fortsätter vi att jobba med och repetera olika texttyper och träna läsförståelse. 

I SO fortsätter vi med 1800-talet. Ett liknande test som eleverna gjort denna vecka kommer även att komma i början av v.7 på resten av detta område. 

Mvh Anna, Julia och Tove


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar