fredag 23 december 2016

Veckobrev v. 51

Framför er har ni nu terminens sista blogginlägg… Ja, kanske till och med årets sista!?! ÅRETS?!? Hur gick det till?? Känns lite svårt att förstå var tiden tagit vägen… Det känns nästan som att det var ”igår” vi stod här allesammans med fjärilar i magen på terminens första dag…

Den här veckan har vi julpysslat för hela slanten. Vi har gjort tomtar av små lerkrukor och ”Rudolf-renar” av pappkoner. Barnen har även fått försöka göra klart påbörjade arbeten och en del har även hunnit med att städa sina lådor, så det är snyggt och fint tills de börjar igen efter jullovet.

Veckan/terminen avslutades med en filmförmiddag där vi såg filmen ”Hitta Doris” tillsammans. Det var en himla massa smaskiga saker barnen hade tagit med sig att äta… Behöver vi säga att det var många som inte orkade äta särskilt mycket varmkorv till lunch i matsalen efteråt??

Nästa vecka, v. 52:  JULLOV!!!!


I skrivande stund är det 0 dagar, 10 timmar, 28 minuter och 14 sekunder kvar till julafton, men vi vill redan nu passa på att önska er allesammans:




Tove och Lena träffar ni igen nästa år, närmare bestämt vid terminsstarten tisdagen den 10:e januari kl. 8.10. Förhoppningsvis är alla då pigga och utvilade efter ledigheten… Yvonne Ekebjär tar över efter mig efter jul så henne kommer ni också att träffa.

Mig lär ni säkerligen träffa på lite då och då också - vare sig ni vill eller ej - för jag kommer ju att vara kvar på skolan…



Än en gång... God Jul <3 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar