torsdag 8 december 2016

Kopierat från Facebook-gruppen...

Söndag 11/12 samlas alla barnen i klassrummet kl. 17.15 ombytta och klara. Under tiden pedagogerna värmer upp kidsen så slår vi andra oss ner i matsalen och passar på att surra med både nya och gamla bekantskaper. Det är möjligt att gå in i skolan från kl. 17.00 Barnen kan hänga sina kläder på sina hyllor. Efter att barnen lussat så bjuds det på fika.
Inget fotoförbud råder som jag förstått det men vi dubbelkollar med pedagogerna så att de får säga sitt (de har ju kännedom om det är någon som ej har godkänt att deras barn fotograferas till blggen mm)

Anmälda hittills. 20161207
56 barn och 57 vuxna
Adam Norberg
Arvid Vikström
Dylan Joneland
Ebba Sjöström
Emil Granström
Emil Rendahl
Emil Viklander
Hanna Westman
Hannes Rautila
Jan Landewall
Jens Kronholm
Jonathan Nilsson
Julia Axen
Julia Sperrer
Kim Olesen
Leah Glaas
Liam Holmström
Linn Nyström
Molly
Nadja
Nelly Engström
Neo Bertilsson
Nora Lifbom
Sten Ekman
Vilja Ringström
William Poromaa

Då vi inte fick riktigt 100% ja på julklappsförslaget så blir det tyvärr ingen julklapp. Ber om ursäkt för sen info, men jag har inte nåtts av informationen för än nu nyligen.
Enligt vad ni sagt att ni kan hjälpa till med så har jag fördelat fikat enligt nedan, ni får säga till om det inte fungerar. Är väldigt svårt att avgöra exakt hur mycket vi behöver men jag hoppas att min gissning är någorlunda korrekt. Enda allergierna är laktos (Leah bakar laktosfritt, fler får gärna göra det)
Saft: William P 1 flaska oblandad + tillbringare/PET att blanda i
Julmust: Molly P (2) Jens K (2) Vilja (2)
Glögg: Hannes R (2 termosar + russin och mandel), Arvid (2 termosar)
Pepparkakor: Alicia (2 burkar + brie ost) Nora L (2 burkar)
Kaffe: Neo (hur mycket kan ni ta?), Julia S (hur mycket kan ni ta?), Leah G (2 pumptermosar +laktosfri mjölk och socker)
Te: Leah G
Bakar: Emil R (mjuk pepparkaka) Emil V (kolakakor) Leah G (laktosfri pepparkaksmums) Liam H (långpannekaka??) Hanna V (långpannekaka?)
Muggar, servetter: Leah H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar