torsdag 11 maj 2023

Inför vecka 20 + information städkväll och marknad

 Hej!

Nästa vecka är endast tre skoldagar.

Måndag 15/5          

Tisdag  16/5

Onsdag 17/5

Torsdag 18/5

Fredag 19/5





14.10-15.00 Läxhjälp


Idrott

Besök Stureskolan





14.30-15.15 Extra matte


LEDIG



LEDIG

I tekniken och bilden gör vi ett ämnesövergripande projekt där eleverna får bygga varsin ballong- eller gummibandsdriven bil. De ska tänka på funktion men också design. Detta jobbar vi med fram till 26/5.

I matematik har vi genomfört de nationella proven, med goda resultat! Eleverna har verkligen gett sitt yttersta. Jag kan inte vara mer stolt! /Anna

I NO jobbar eleverna nu med hälsa och ohälsa.

Besök Stureskolan 17/5
Dagen börjar 8.30 på Stureskolan. Samling skolgården. Där finns det en skylt med "Heden 6A" eller "Heden 6B". Ni ska samlas vid den skylten. Anna, Tove och Gustav kommer att vara med hela dagen. Eleverna kommer under dagen att få delta i lektioner och träffa en del av de lärare som de kommer att ha under högstadiet. Vi äter lunch tillsammans i matsalen. Vi har meddelat allergier till matsalen. Bussar/skolskjutsar går hem kl. 14.00. Om ni har skoltaxi behöver ni boka om den själv.

Städkväll 30/5
Tisdag 30/5 kl. 17.30-19.00 städar vi och gör fint på skolgården och i skolan. Vårdnadshavare och elever bjuds in till att hjälpa till med detta, för att vi tillsammans ska få det så fint som möjligt. Möjlighet att grilla finns, så ta med matsäck och fika så att vi kan fika tillsammans på skolgården. Ta gärna med egna krattor! Detta är helt valfritt men väldigt uppskattat ju fler som hjälper till. 

Städa i klassrum 31/5
Vi hade tänkt städa i klassrummen 31/5. Sedan tänkte vi bjuda eleverna på pizza. Eleverna behöver ta med sig påsar för att ta hem skolmaterial när de städar ur sina skåp.

Marknad 1/6
Torsdag 1/6 har vi marknad på skolan. Årskurs 6 har hand om fikaförsäljningen. Vi behöver flera som bakar varsin långpanna eller liknande (i mängd) till detta. Chokladbollar går också bra!
Ta med torsdag morgon eller dagen innan. Skriv ingredienser på en lapp så allergiker vet. Märk upp eventuella burkar som ska tillbaka hem. Ersättning för ingredienser kan ges i efterhand om man vill, viktigt då att ni hör av er om detta. Meddela klasstelefonen 070-3667903 om och vad ni bakar!

/Anna, Gustav och Tove

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar