onsdag 24 augusti 2022

Inför vecka 35

Hej!

Vi påminner om att boka tid för utvecklingssamtal på dessa länkar: 

6A: http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/boka/d/k4WloDCyE2TRtiMi97QX

6B: http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/boka/d/lPJnoVUiER5Rvv8lIYGQ

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag



14.10-15.00 Läxhjälp



17.30-19.00 Föräldramöte i 6B:s klassrum




14.30-15.15 Extramatte




14.30-15.15 Skolkör / Extra engelska




Julia kommer att åka bort på fredag nästa vecka och vara borta hela v. 36. Tove går in som vikarie för henne den veckan. 

Under v. 36 kommer också elevernas datorer till skolan. Innan det MÅSTE ni signera avtalet som finns på denna länk: https://boden.enamnd.se/datoravtal . Om inte avtalet är signerat kommer inte eleven få sin dator. Vårdnadshavare som inte har bank-id får en utskriven version av avtalet som skall åter till oss omgående.

I SO och svenska fortsätter vi arbetet kring medier och valet. Eleverna kommer under nästa vecka få lära sig mer om alla partier och fördjupa sig i ett parti som de sen ska presentera för resten av klassen. Torsdag 8/9 kommer vi har ett skolval här på skolan där alla elever på mellanstadiet får rösta. År 6 har i år fått hedersuppdraget att räkna och sammanställa rösterna. 

Passa på att se på, och prata om, nyheter och valkampanjer hemma med era barn och vårdnadshavare nu inför valet men kom också ihåg att låta eleverna utforska vad de själva står för och tycker är viktigt.

I matematik jobbar vi om talföljder och olika talsystem. I teknik arbetar vi om datorns delar, samt internet och säkerhet. Eleverna kommer att ha prov om detta om någon vecka. Vi meddelar vilket datum det blir.

Vi ser fram emot lägret imorgon och hoppas det blir trevliga dagar!

/Anna, Julia och Tove



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar