torsdag 8 oktober 2020

 

 

Hej.

Snart kommer hälsosamtal med eleverna i årskurs fyra att påbörjas. Eleverna erbjuds ett individuellt hälsobesök hos skolsköterskan, besöket innefattar kontroll av längd, vikt och ryggkontroll (skoliosscreening). Vi samtalar även om trivsel i skolan, hälsosamma levnadsvanor med mera. Inför besöket får eleverna fylla i en hälsoenkät som innehåller frågor om skolgång, mående och levnadsvanor. Svaren blir underlag till statistik i en årlig rapport om ungdomars hälsovanor i Norrbotten som publiceras av Region Norrbotten. De enskilda elevernas uppgifter görs anonyma i statistiken men vi behöver ert samtycke till att registrera ert barns svar i statistiken. Ni som inte redan lämnat ert samtycke gör det enklast

via Bodens kommuns E-tjänst. Blanketten heter Samtycke hälsosamtalsuppgifter.  Följ länken: https://boden.enamnd.se/

 

OBS! Samtycket lämnas in senast måndag 19 oktober.

 

Om ni inte har tillgång till E-tjänsten så går samtycket att lämna via pappersblankett. Ta kontakt med skosköterskan i sådana fall.

 

Vid eventuella tillväxtavvikelser eller annat av betydelse tar skolsköterskan kontakt med er vårdnadshavare.  Hör gärna av er om det är något ni funderar över.

 

 

 

Vänliga hälsningar

 

Skolsköterska: Anna-Karin Rendahl

 

Telefon: 0921-63116

 

E-post: anna-karin.rendahl@boden.se

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar